SHAMELESS

Schaamteloos stralen. Jij bent goed en mooi zoals je bent.

Je weet dat je mooi genoeg bent, maar je voelt het nog niet. Je verstopt je nog steeds en je houdt jezelf klein.

Je bent bang voor wat een ander van jou vindt

Je wordt gekweld door die kritische stemmetjes die je vertellen dat je niet mooi en goed genoeg bent. Dat je het niet goed genoeg doet. Je bent bang om verkeerde keuzes te maken. Je zit steeds in jouw hoofd en het kost je veel energie.

Het voelt onwennig

Zacht zijn voor jezelf.

Tijd maken voor jezelf.

Je veilig voelen in jouw lichaam.

De tijd nemen om jezelf een massage te geven met een lekkere olie. of om uitgebreid te douchen met jouw favoriete doucheschuim die zo lekker ruikt. Genieten van het warme zachte water op jouw huid. Je bent niet gewend om jezelf aan te raken, "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" dat is wat je hebt geleerd.

Je mist de verbinding met jouw sensualiteit

Je mist de stappen hoe je een liefdevolle relatie met jouw lichaam creëert, hoe je je verbindt met jouw vrouwelijkheid, jouw gevoel en jouw intuitie. Waar begin je?

Shameless helpt je om je te laten stralen en om zelfacceptatie te ervaren met elke vezel van jouw lijf

Ik ben Jacqueline en ik was hier ooit ook. Ik herkende mezelf niet als ik in de spiegel keek. Wie was die vrouw eigenlijk? Ik was de verbinding met mezelf en mijn lijf volledig kwijt.

Na mijn burn-out werd ik me er steeds bewuster van dat ik meer was dan alleen mijn lichaam. Jouw lijf is 'slechts" jouw voertuig.  Tevreden was ik nooit. Ik was hard voor mezelf, in alle opzichten. Toen het mij lukte om mentaal gezien liever en zachter te worden, werkte dit ook fysiek door. Ik kon me steeds makkelijker verbinden met mijn vrouwelijke energie. Ik voelde meer harmonie, tussen mannelijke en vrouwelijke energie.  Rust nemen en tijd voor mezelf maken ging steeds moeitelozer. Ook het aangeven van grenzen en nee zeggen tegen anderen werd steeds makkelijker. Hoe minder ik me focuste op de buitenwereld, hoe beter ik me van binnenuit ging voelen. Ik ontdekte dat dit inzicht ook werkte voor mijn lichaamsbeeld. Het gaat er niet om wat een ander van jou denkt, het gaat erom wat jij van jou denkt. Als jij je van binnenuit mooi voelt, straal je dit uit en wordt dit zichtbaar voor de hele wereld.

Deze vrouwen gingen je voor en weten nu hoe het is om Shameless te zijn:

"Mijn schaamte is volledig weggevallen, ik accepteer mezelf zoals ik ben, zowel van binnen als van buiten, ik ben meer in m'n puurheid gaan staan, door de sacred space die Jacqueline creeerde. Ik was altijd een preuts persoon,, ik ging nooit met mijn bikini op het strand, in de sauna hield ik altijd mijn badpak aan. Dat hoeft nu niet meer voor mij. Die schaamte voor mijn lijf is er niet meer. Ik zie mijn lichaam nu graag"

Valerie Nkale

"Ik voel me een compleet ander mens, ik voel me krachtig en besluitvaardig. Er heeft een mega transformatie plaatsgevonden. Ik ben enorme stappen aan het zetten. mensen om me heen vragen: "What happened?" Ik weet nu zo goed wat mijn missie is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle magie die er is geweest en nog steeds gebeurt".

Monique van de Sande

"Ik had nooit verwacht dat ik uit de kleren zou, gaan, laat staan dat ik er foto's van zou delen op Social media. Je bent geen hoer als je jouw vrouwelijkheid laat zien. Je mag jouw vrouw zijn laten zien. Ik mag m'n seksualiteit omarmen en laten zien. Het is oké, het is meer dan oké, het is fantastisch, het is bevrijdend. Het was zó heerlijk om het keurslijf waarin ik vastzat van me af te gooien. Mijn eczeem waar ik me zo voor schaamde is verminderd".

Dartie Lefering


" Ik ben ontzettend dankbaar"

Monique van de Sande
Totale waarde: 4444,- EUR

Selflove investment: €3333

Stap voor stap houden van jezelf


SHAMELESS: Een exclusieve bevrijdende reis van 12 maanden voor vrouwen die schaamteloos willen stralen met hun sensualiteit.


Dit is alles wat je krijgt:

  • Vier offline life changing events waarin je gaat connecten met de wijsheid van jouw lichaam en je de empowering gedragenheid ervaart van en met een liefdevolle sistertribe. Met oa
  • Een offline helend vergevingsritueel in de natuur waarbij je jezelf gaat vergeven voor alle keren dat jij je hebt laten leiden door kritische stemmetjes en zelfoordeel.
  • Een gouden lijf ervaring, de ultieme ervaring en beleving voor het omarmen van jouw lijf, sensualiteit en schoonheid. Een exclusieve dag voor het vieren van jouw vrouw zijn waarin je wordt omringd door schoonheid, zachtheid en liefde én gouden bodypaint. Jouw perceptie van jezelf verandert voorgoed. Jij kijkt naar jezelf met de ogen van jouw hart.
  • Een koude lijf ervaring. Een mega stretch voor body mind en soul en een boost voor jouw gezondheid en immunsysteem. Helpt je om uit jouw comfortzone te gaan, de kracht in jezelf en jouw lijf te voelen. In het hart van de natuur waarin je omringd wordt door schoonheid en puurheid
  • Een sensual surprise experience. Een boost voor al jouw zintuigen. 
  • Elke maand een online SHAMELESS Q&A waarin ik al mijn sleutels met je deel voor meer zelfliefde, authenticiteit en zelfacceptatie. ik beantwoord al jouw vragen en houd je een liefdevolle spiegel voor  zodat je genadeloos af kunt rekenen met kritische stemmetjes en beperkende overtuigingen.
  • Onbeperkt toegang tot de online SHAMELESS Facebookgroep waarin je elkaar kunt steunen, empoweren en cheerleaden


Na Shameless:

- Straal jij schaamteloos met jouw sensualiteit. Jij zit niet langer vast in het keurslijf.  Jij voelt je vrij en schaamteloos. Alle mannen op straat kijken naar jou als je voorbij loopt in dat sexy jurkje.

- Heb jij dat badpak in de sauna niet meer nodig

- Ben jij  tevreden als je in de spiegel kijkt

- Durf jij die niet perfecte video moeiteloos te delen. Die 60 takes heb jij niet meer nodig

- Durf jij jouw verlangens uit te spreken. Jij gaat dat gesprek met jouw partner over de intimiteit tussen jullie gewoon aan 

- Ben jij niet meer bang voor het oordeel van een ander. Jij laat jouw hart spreken en deelt jouw boodschap zonder twijfel op social media

- Voel jij een diepe verbinding met jouw lijf en jouw sensualiteit. Jij weet niet alleen dat je mooi genoeg bent, jij voelt het ook, met elke vezel van jouw lijf.

- Boek jij dat droomretreat naar Ibiza voor jezelf zonder schuldgevoel