SHAMELESS

Ervaar volledige zelfacceptatie. Jij bent goed en mooi zoals je bent.

Je weet dat je mooi genoeg bent, maar je voelt het nog niet. Je weet wel dat je er helemaal klaar voor bent om die haat-liefde verhouding met jouw lijf los te laten.

Je bent bang voor wat een ander van jou vindt

Je wordt gekweld door die kritische stemmetjes dat je niet mooi en goed genoeg bent. Dat je éérst die extra kilo's kwijt moet. of dat je eerst nog harder moet trainen om die buik strak te krijgen. Je bent ervan overtuigd dat je eerst hard moet werken voordat je die stralende vrouw kunt zijn. Dat je daarna pas tevreden kunt zijn met jouw lijf.

Het voelt onwennig

Zacht zijn voor jezelf.

Tijd maken voor jezelf.

Je veilig voelen in jouw lichaam.

De tijd nemen om jezelf een massage te geven met een lekkere olie. of om uitgebreid te douchen met jouw favoriete doucheschuim die zo lekker ruikt. Genieten van het warme zachte water op jouw huid. Je bent niet gewend om jezelf aan te raken, "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" dat is wat je hebt geleerd.

Je mist de verbinding met jouw sensualiteit

Je mist de stappen hoe je een liefdevolle relatie met jouw lichaam creëert, hoe je je verbindt met jouw vrouwelijkheid, zonder het ongemak en de schaamte. Waar begin je?

Shameless helpt je om je te laten stralen en om zelfacceptatie te ervaren met elke vezel van jouw lijf

Ik ben Jacqueline en ik was hier ooit ook. Ik vond mezelf lelijk als ik in de spiegel keek. Ik herkende mezelf niet.

Na mijn burn-out werd ik er steeds bewuster van dat ik meer was dan alleen mijn lichaam. Jouw lijf is 'slechts" jouw voertuig. Toch lukte het mij niet om mijn lijf te accepteren. Ik ben nooit "dik" geweest, maar was wel heel lang bang om dik te worden. Zeker als de zomer er weer aan kwam ging ik vaak met honger slapen om mijn gewicht onder controle te houden. Ik deed eindeloos veel sit ups om mijn buik strak te krijgen. Tevreden was ik nooit. Ik was hard voor mezelf, in alle opzichten. Toen het mij lukte om mentaal gezien liever en zachter te worden, werkte dit ook fysiek door. Ik kon me steeds makkelijker verbinden met mijn vrouwelijke energie. Ik voelde meer harmonie, tussen mannelijke en vrouwelijke energie.  Rust nemen en tijd voor mezelf maken ging steeds moeitelozer. Ook het aangeven van grenzen en nee zeggen tegen anderen werd steeds makkelijker. Hoe minder ik me focuste op de buitenwereld, hoe beter ik me van binnenuit ging voelen. Ik ontdekte dat dit inzicht ook werkte voor mijn lichaamsbeeld. Het gaat er niet om wat een ander van jou denkt, het gaat erom wat jij van jou denkt. Als jij je van binnenuit mooi voelt, straal je dit uit en wordt dit zichtbaar voor de hele wereld.

IMPACT SHAMELESS

💖 Jij accepteert jouw lijf zoals het is

💖 Jij kijkt naar jezelf met andere ogen, Dat sexy jurkje blijft niet langer in de kast liggen

💖 Jij bent niet meer bang voor wat een ander van jou denkt.  Je voelt je niet meer geremd om jezelf te laten zien. Jij windt er geen doekjes meer om heen. Jij bent liefde. Jij bent zelfvertrouwen. Jij bent schoonheid.

💖 een mega boost in selfcare: Jij neemt de tijd om rust te nemen, uitgebreid te douchen en jouw lijf te verzorgen. Je geniet er zelfs van. 

💖 Jij bent bevrijd van het keurslijf. Vaarwel schaamte en onzekerheid.Vaarwel taboes en maskers. Jij hebt ze losgelaten. Jij straalt van binnenuit en niemand houdt jou nog tegen.

💖 mega boost in zelfliefde; jij boekt die droomvakantie naar Ibiza voor jezelf zonder schuldgevoel

💖 Weten, voelen ervaren, met elke vezel van jouw lijf: ik mag er zijn, ik ben tevreden. Die zelfliefde affirmaties heb jij niet meer nodig. Dat badlaken op het strand heb jij niet meer nodig om jezelf onder te verstoppen. Jij bestelt dat drankje in die strandtent gewoon in jouw bikini. Of topless;)

💖 Je voelt een diepe verbinding met jouw hart, jouw gevoel, jouw sensualiteit en jouw essentie. Jouw meest pure versie is herboren.

Deze vrouwen gingen je voor en weten nu hoe het is om Shameless te zijn:

"Mijn schaamte is volledig weggevallen, ik accepteer mezelf zoals ik ben, zowel van binnen als van buiten, ik ben meer in m'n puurheid gaan staan, door de sacred space die Jacqueline creeerde. Ik was altijd een preuts persoon,, ik ging nooit met mijn bikini op het strand, in de sauna hield ik altijd mijn badpak aan. Dat hoeft nu niet meer voor mij. Die schaamte voor mijn lijf is er niet meer. Ik zie mijn lichaam nu graag"

Valerie Nkale

"Ik voel me een compleet ander mens, ik voel me krachtig en besluitvaardig. Er heeft een mega transformatie plaatsgevonden. Ik ben enorme stappen aan het zetten. mensen om me heen vragen: "What happened?" Ik weet nu zo goed wat mijn missie is. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle magie die er is geweest en nog steeds gebeurt".

Monique van de Sande

"Ik had nooit verwacht dat ik uit de kleren zou, gaan, laat staan dat ik er foto's van zou delen op Social media. Je bent geen hoer als je jouw vrouwelijkheid laat zien. Je mag jouw vrouw zijn laten zien. Ik mag m'n seksualiteit omarmen en laten zien. Het is oké, het is meer dan oké, het is fantastisch, het is bevrijdend. Het was zó heerlijk om het keurslijf waarin ik vastzat van me af te gooien. Mijn eczeem waar ik me zo voor schaamde is verminderd".

Dartie Lefering


" Ik ben ontzettend dankbaar"

Monique van de Sande
Totale waarde: 4444,- EUR
Vandaag voor maar: €2222

Stap voor stap houden van jouw lijf

SHAMELESS: een online programma met offline ontmoetingen. In 2 maanden Leer jij alle sleutels voor zelfacceptatie, meer verbinding en vrijheid, het loslaten van het keurslijf en maskers die je draagt. Ervaar rust en zie hoe mooi je bent ( zelfs als je denkt dat dat voor jou niet is weggelegd). Neem definitief afscheid van de haat-liefde verhouding met jouw lijf. Stop met energie verspillen aan kritische stemmetjes die jou vertellen dat je niet mooi genoeg bent. Boost jouw energie en laat jouw innerlijk vuur ontvlammen.

Na afloop kijken die mannen wél om als jij over straat loopt.Dit is alles wat je krijgt:

  • Toegang (onbeperkt) tot het online programma SHAMELESS met video's en audio's voor meer zelfliefde en acceptatie. Je ontdekt de kracht en de magic van het zelfhelend vermogen van jouw lijf. Je ontdekt hoe je je kunt openen voor de eindeloze bron aan liefde en zachtheid die in jou zit en alle magie die hieruit kan ontstaan.
  • Een persoonlijke (online) één op één intake om jouw grootste mindfucks helder te krijgen en te doorbreken
  • Gratis toegang to mijn online training "Trots op jouw lijf" twv €88,-
  • Vier groepscalls om samen met andere deelnemers inzichten en struggles te delen
  • Toegang tot een online community waarin je elkaar kunt steunen, empoweren en cheerleaden
  • BONUS #1: Een 1 op 1 Gold REIKI healing twv €55,-
  • BONUS #2: Een offline zelfliefde Goddess ceremonie incl fotoshoot(€555).
  • Bonus #3: een offline helend vergevingsritueel waarbij je jezelf gaat vergeven voor al het leed dat jij jezelf hebt aangedaan/  dat jou is overkomen (€333,-).