Voel een diepe verbinding en veiligheid in jouw lijf

Voor wie?


Dit online zelfliefde ritueel is speciaal voor vrouwen die verlangen naar een diepe verbinding met hun lichaam


- als je veel in jouw hoofd zit

- als je het moeilijk vindt om jezelf rust te gunnen

- als je hard bent voor jezelf

- als je last hebt van schaamte en perfectionisme

- als je verlangt naar een diepe verbinding met jouw lijf en jouw gevoel 

- als je het moeilijk vindt om grenzen aan te geven en dichtbij jezelf te blijven


 Dit zelfliefde ritueel is een super liefdevolle, helende ervaring. Je ontdekt welke impact het heeft als je jezelf aanraakt met liefde en zachtheid en je het zelfhelend vermogen van jouw lijf activeert met jouw eigen handen.


Vind rust, vrede en acceptatie in jezelf zonder perfect te zijn.

💖 Voel je krachtig met jouw vrouwelijke energie

💖Neem afscheid van de kritische stemmetjes in jouw hoofd

💖 Ervaar rust in jouw hoofd

💖 Diepe ontspanning

💖 Deel die niet perfecte video zonder angst

💖 Laat jouw energie weer stromen

💖 Ervaar een diepe verbondenheid met jouw intuïtie en de wijsheid van jouw lijf50%
Je bent er bijna
Vul jouw gegevens in en dan ontvang je het zelfliefde ritueel in je inbox
Ik wil meer gratis content over een liefdevol en positief lichaamsbeeld ontvangen
Download gratis zelfliefde ritueel
 

" Ik voelde me alsof ik de hele dag in de sauna was geweest, zó ontspannen.

En dat gewoon binnen een half uurtje in m'n eigen huis"

Ik wilde er niet meer mee stoppen. Nog nooit eerder heb ik me zo in het hier en nu gevoeld". Geen gedachtes. Nog nooit zo ervaren. Ik ben je nu al zo dankbaar.. Wat een kado als je de tijd en aandacht neemt om jezelf aan te raken, je krijgt daardoor zoveel rust. Ik gun het iedereen om zich zo te voelen.

Sacha Eileen

"Behalve een daad van liefde ook echt een sleutel naar het jezelf veilig voelen in jouw lijf"

 Ik denk dat ik mezelf nooit meer op dezelfde manier in ga smeren na het douchen. Ik mag lief zijn voor mezelf. Het begint echt bij hoe ik mezelf aanraak, hoe ik m'n tanden poets, hoe ik m'n dagcreme aanbreng, welke kleding ik uitkies. Zoals je één ding doet, doe je alles. Jouw zelfliefde ritueel zorgt ervoor dat ik al deze dingen anders doe nu. Met zoveel meer aandacht. Dankjewel daarvoor.

Elise Voogt