Verlang jij ernaar om jouw missie te leven?

 Wil jij vrij zijn om jezelf te laten zien zoals je bent?

Ontdek de magie van een zelfliefdeceremonie
Voor een lichter en vrijer leven!

10 +

Ceremonies gedaan

5 jaar

Ervaring

2 op de 3 vrouwen

heeft een negatief zelfbeeld

Binnen één dag bevrijd van de grootste blokkade die jou ervan weerhoudt om te stralen

Het is mijn missie om jou te laten stralen

Om jou te laten zien en ervaren dat je mooi en goed genoeg bent.

Zodat je in jouw grootsheid kunt gaan staan en de wereld gaat.veranderen

Om een diepe verbinding te voelen met jouw sensualiteit en jouw vrouwelijke energie die in jouw natuurlijke staat van zijn verweven is.

Het helpt je om kritische stemmetjes te laten zwijgen om afscheid te nemen van hardheid en bewijsdrang.

Om meer liefde, compassie en zachtheid toe te laten.

Het helpt je om perfectionisme los te laten, jij bent niet meer bang of het fout te doen

Jij hebt geen complimenten van anderen meer nodig om je zelfverzekerd te voelen, want jij bent zelf een baken van zelfvertrouwen.

Het helpt je om stappen te zetten die je daarvoor niet durfde te zetten.

Je voelt je bevrijd en vrij om jezelf te laten zien zoals jij bent. Prachtig en krachtig en vrij zoals je nu bent.

Een zelfliefdeceremonie (soort vrouwencirkel) , is een heilige, veilige ontmoeting in de natuur met gelijkgestemde vrouwen. Vroeger kwamen vrouwen heel vaak samen, om elkaar te steunen, wijsheid te delen en vrouwelijke kracht te verdiepen. In onze huidige maatschappij spiegelen veel vrouwen zich aan mannelijke kwaliteiten zoals ratio, presteren en concurreren. Vrouwelijke eigenschappen zoals, harmonie, gevoel, zorg en intuïtie zijn heel erg naar de achtergrond verdwenen, waardoor veel vrouwen zijn verhard. Als je verhard bent, zit je veel in jouw hoofd, kom je bv. moeilijk bij jouw hart en jouw gevoel en ervaar je weinig balans. Je hebt last van kritische stemmetjes die je vertellen dat je niet goed en mooi genoeg bent. Als je dit herkent en verlangt naar meer verbinding, harmonie en vrouwelijke kracht, heb ik iets moois voor je: een zelfliefdeceremonie voor vrouwen, elke maand rond volle maan. Elke maand met een andere gast en een ander tintje:) Waar ga jij mee naar huis als je komt?


De kracht en het goud van deze transformerende ervaring is dat jij binnen één dag bevrijd bent van de grootste blokkade die jou er nu van weerhoudt om te stralen.VERBINDING

Tijdens de ceremonie ga je voelen, ervaren dat je niet alleen bent. Samen weet en kun je zoveel meer. Samen is zoveel fijner. Je voelt een diepe verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

ONT-MOETEN

Tijdens deze heerlijke dag voor jezelf moet je even helemaal niks. Je mag gewoon helemaal jezelf zijn tijdens een fijne ontmoeting met anderen. Uit je hoofd, in jouw lijf. In het moment ZIJN

GEDRAGENHEID

Vaak is het zwaar om je alleen te voelen, omdat je iets, een “probleem’/ struggle of gevoel in je eentje draagt. Tijdens de ceremonie ben je SAMEN en draag je het samen. Zoveel lichter en fijner! 

ANTWOORDEN

Tijdens de ceremonie ga je je verbinden met jouw hart, lijf en jouw innerlijke wijsheid. Je vindt “ineens’ antwoorden waarnaar je op zoekt bent

LIEFDE

Het heet niet voor niks een zelf- LIEFDE- ceremonie. Het is een hartverwarmende ervaring waar eindeloos veel liefde gaat stromen. Ik laat jou kennismaken met cacao en de helende kracht van een liefdevolle aanraking ( een soort massage met olie). Aangeraakt door liefde ga jij weer naar huis. Een zelfliefde ceremonie “moet” je ervaren om het te be- grijpen.

Leer van een toegewijde

Ik creëer een veilige, oordeelloze en liefdevolle space waarin jij helemaal jezelf mag zijn. De shift ontstaat door te zijn in het moment en de verbinding met de wijsheid van jouw lijf en de helende kracht van een liefdevolle aanraking.

Wie is Jacqueline 

Ik ben Jacqueline Roepke en het is mijn missie om vrouwen te helpen om liever, zachter en milder te zijn voor zichzelf en hun lijf.

Om zich te openen voor meer zelfliefde. Het raakt me dat het opgelegde schoonheidsideaal door de buitenwereld voor zoveel leed zorgt in de binnenwereld van veel vrouwen.

Er is zoveel onzekerheid, schaamte, angst en jaloezie en hardheid. Angst om jezelf te zijn en jezelf te laten zien zoals je bent. Angst voor wat een ander denkt over jou.

Het hebben van een negatief lichaamsbeeld is niet aangeboren en toch heeft 2 op de 3 vrouwen hier last van. Ik help je met heel veel liefde om dit te doorbreken en te transformeren naar een liefdevol en positief lichaamsbeeld.

Van angst naar vertrouwen. van hardheid naar zachtheid. Van vastzitten in jouw hoofd naar bevrijd zijn en overstromen van trots en liefde voor jezelf. Weten dat je mooi genoeg, goed genoeg bent én dit voelen en ervaren met hart en ziel en elke vezel van jouw lijf.

Mijn verhaal

Ik ben 42, en ik zit alleen in een stringetje op de bank tegenover een kunstenares met wie ik mijn eerste gouden lijf ervaring met gouden bodypaint ga beleven. Dani heeft tranen in haar ogen. Ze is ontroerd en ze zegt me dat het haar raakt om te zien hoe comfortabel ik me voel in mijn lijf, terwijl ik bijna naakt ben en vlakbij haar zit.


Ik voel me heel ontspannen en ben tegelijkertijd super excited om het visioen dat ik had, waar te gaan maken.

Zonder het te snappen of te begrijpen.

Zonder te weten wat het me gaat brengen.

Maar vol vertrouwen dat het magisch gaat worden.


Dani begint mij in te smeren met een kwast met de gouden bodypaint.

Er klopt iets niet.

Ik zeg haar dat ik ik het met mijn handen wil doen.

Opnieuw raakt ze ontroerd als ze ziet hoe liefdevol ik mezelf aanraak en mijn hele lijf omhul met een gouden laagje.


Waarom ik je dit vertel….

Deze ervaring was voor mij life changing. Op persoonlijk vlak, maar ook als ondernemer.

Door mezelf met zoveel liefde en zachtheid aan te raken, heb ik veel kunnen helen, gewoon met mijn eigen handen.

Er kwamen verhalen los die ik mezelf jaren lang had verteld. Over mijn "te kleine" borsten. Over de schaamte voor mijn buik die ik nooit plat en strak genoeg vond.


Over de angst van wat anderen van mij zouden vinden.

De schaamte, de angst en de onzekerheid smolten weg en maakten plaats voor een diep gevoel van dankbaarheid en verwondering voor wat mijn lijf voor me had betekend.

Hoe ik met mijn “te kleine borsten” toch maar mooi mijn kinderen 9 maanden heb gevoed.

Mijn lichaam is een f*cking wonder en het is tijd om die kritische stemmetjes te laten zwijgen.


Ik voelde me bevrijd en super krachtig en ik wist, met elke vezel van mijn lijf: dit MOET ik anderen ook laten ervaren. Ook als mensen me voor gek verklaren. Dit is een gouden en diep bevrijdende  ervaring om jezelf volledig te omarmen zoals je nu bent. Van binnen én van buiten. Jij mag er zijn. je mag jezelf laten zien zoals je bent, als vrouw en als ondernemer.
Jij gaat moeiteloos uit jouw comfortzone en durft jezelf zonder schaamte aan te raken...

Het kennen van je onzekerheid is essentieel voor een gezond en vrij leven. Zonder inzichten in de wijsheid van jouw lijf zul je geen rust en vrijheid ervaren, met bijvoorbeeld twijfels, ongemak of zelfs schaamte en jaloezie als gevolg. Maar met de ervaring van deze ceremonie

zul je weer stralen, waardoor je leven en jouw lichaam weer veilig en vertrouwd voelt.

Jouw lijf is jouw thuis, jouw baken. je veilig voelen in jouw lijf is esssentieel om vanuit vertrouwen te kunnen ondernemen.
Zij leerden al veel over zelfliefde en plukken nu de vruchten

"Ik heb intens genoten"

Ik voelde me veilig en vrij om uit m’n comfortzone te stappen, die kleren uit te trekken en me in te smeren en aan te raken met gouden verf. Ik had helemaal niet verwacht dat ik dat zomaar zou doen in het bijzijn van iemand, maar het voelde helemaal niet raar, het voelde heel natuurlijk.

Ik had verwacht dat ik er ongemak of schaamte bij zou voelen, maar op dat moment was dat helemaal niet zo.

Ik denk dat dat volledig te wijten is aan jou, de sfeer die jij creëerde was zo ontspannen en veilig dat ik niet heb ervaren dat het uit mijn comfortzone was, het was slechts iets waar ik van te voren bang voor was.

Ik vond het een hele fijne relaxte dag, vooral ook door de veilige space die jij het gegeven hebt. Even heerlijk in het moment zijn. Jij had er zoveel liefde ingestoken, de mooie plek, de cacao, de taart die je had gemaakt. Die liefde was zo voelbaar. Ik voelde me heel erg in de watten gelegd."


Birgit

"Wat een experience!"

In een groep van 8 vrouwen die elkaar niet of nauwelijks kenden mochten we verbinding maken met elkaar. Samen hebben we gezwommen, gedeeld wat we los wilden laten, samen gemediteerd en zijn we allemaal naar binnen gekeerd.


Wát een experience om compleet op je eigen energie en eigen lichaam te focussen en toch de verbinding te voelen met de vrouwen om je heen. Wat is het mooi om in je eigen emoties te kunnen duiken, wetend dat je omgeven wordt door steun, begrip, empathie en liefde.


Deze vrouwen omringden mij 3 uur en toch voel ik dat ik meer van ze mocht zien en voelend bepaalde mensen in mijn kring die ik al jaren ken.


Ik heb geleerd dat je community voor een groot deel jouw gemoedstoestand bepaalt. Mensen die vastzitten kunnen je moeilijk steunen wanneer je straalt. Het is heerlijk om mezelf te begeven in situaties waarin ik mag stralen en zelfs toegejuicht word wanneer ik dit doe.


Ik wil Jacqueline en de andere vrouwen heel erg bedanken. Ik wens het iedereen toe om jezelf helemaal te mogen zijn in een veilige groep vreemden. Liefdevol, kwetsbaar, groots en klein, licht en duister, compleet :)

Leyecide

Wat met liefde samenkomt, verbindt altijd

Jij mag er zijn

Je mag het spannend vinden
Je hoeft niet naakt
Alles mag er zijn, ook jouw twijfels, ongemak of schaamte.
Je moet helemaal niks

Behoeften

Jij gaat moeiteloos uit jouw comfortzone en durft jezelf zonder schaamte aan te raken. Jij bent vrij om jezelf te zijn.

Jij geniet ervan om rust te nemen, zonder schuldgevoel met die voetjes omhoog

Na afloop

Na afloop kijk jij anders naar jezelf en voel jij je thuis in jouw lichaam. Jij hoeft niks meer te verbergen.
Jij bent die mooie sensuele vrouw die gezien wordt.

€44,-

De juiste weg naar zelfliefde: Data zelfliefde ceremonies 2023 (zie hieronder)

Het ervaren is het echte weten, met de wijsheid van jouw lijf en de grootsheid van jouw hart. . Jij mag er zijn. Jij bent vrij om jezelf te laten zien. Jij mag stralen.

Direct beginnen


Inspiratiebron

Jacqueline heeft mij echt geïnspireerd.

Ik heb net voor het eerst mijn hondje uitgelaten in mijn badjas

Mijn systeem ging lekker in de weerstand : dit kan toch niet, wat zullen ze denken (oordelen) Lekker toch gedaan. Sinds de zelfliefdeceremonie ervaar ik meer vrijheid in mezelf en heb ik meer vertrouwen, ik durf mezelf te zijn :)"

Cheryl

Stapje voor stapje

Deze dag was goud waard, ik krijg weer kriebels als ik de beelden terug zie.
Zo dankbaar voor de liefde en warmte die Jacqueline uitstraalde en ons gaf.
Ze nam ons stapje voor stapje mee, een gouden tree dieper naar het liefhebben van onszelf en ons lichamen naar voelen dat we goud waard zijn.


Tara

Een klein voorproefje...

In deze video kun je in het kort zien hoe de ceremonie eruit ziet 
JA ik wil dit ook! 

Komend half jaar geef ik elke maand rond volle maan een zelfliefde ceremonie. Elke met keer met een ander thema, elke keer met een nieuwe gast

Tijdens elke ceremonie staat zelfliefde en- acceptatie centraal maar elke ceremonie zal anders zijn. Er gaat gegarandeerd heel veel liefde stromen!


Data zelfliefde ceremonies 2023

Maandag 18 december 2023


Door hier onder op de juiste data te klikken kun je je aanmelden voor die specifieke datum. 

18

DECEMBER

Zelfliefde ceremonie

Start met een zelfliefde ceremonie en laat jezelf stralen!

Op naar meer zelfliefde