Gouden lijf ervaring

Binnen één dag bevrijd van de grootste blokkade

die jou ervan weerhoudt om jezelf te omarmen.

Tijdens een hartopenend en hartverwarmende gouden lijfervaring word jij ontvankelijk voor eindeloos veel liefde en overvloed...

Zelfliefde

Een shift van weten dat je mooi genoeg bent, naar het diep van binnen voelen.
Een shift van jouw hoofd naar jouw hart

Thuiskomen

Een shift van je alleen voelen naar het thuiskomen in een warm bad van liefde en veiligheid

Verbinding

Een shift naar het voelen van een diepe verbinding met jouw lijf

Omarmen

Een shift van zelfkritiek naar het omarmen van jouw lijf

Deze offline gouden lijf ervaring is life changing.

Op vrijdag 5 juli 2024 geef ik een gouden lijf ervaring in het hart van de natuur bij Bussloo.

Een life changing zelfliefde ervaring die je voor geen goud wil missen. Het is thuiskomen bij jezelf in veiligheid en liefde. Je mag het spannend vinden. Je hoeft niet naakt. Het wordt geen orgie.

Wat brengt het jou


💖 Je ervaart een diep gevoel van vrijheid. Vrij in jouw lijf. Bevrijd uit het keurslijf. Vrij van schaamte.

💖 Je omarmt jouw lijf met heel veel liefde, door jouw vrouwelijkheid te omarmen, omarm je ook jouw vrouwelijke kracht

💖 Je hebt geen last meer van kritische stemmetjes die je vertellen dat je niet mooi genoeg bent. Vaarwel weegschaal.

💖 Je voelt je zelfverzekerd om de kleding te dragen die jij mooi vindt, zonder angst wat een ander ervan vindt

💖 Je voelt je geliefd, gedragen, bevrijd en krachtig

💖 Je voelt een diepe verbinding met jouw lijf, vrouwelijke kracht en intuïtie

💖 Je kunt beter jouw eigen grenzen aanvoelen en aangeven

💖 Je kijkt naar jezelf met andere ogen, vanuit een liefdevolle, zachte perceptie. Met de ogen van jouw hart.Deze vrouwen gingen je voor

"Ik had nooit verwacht dat ik uit de kleren zou gaan, laat staan dat ik er foto's van zou delen op Insta. Door deze dag heb ik alle schaamte die ik voelde losgelaten. Mijn eczeem is veel minder geworden. Ik heb ervaren dat ik goud waard ben. Het was echt een gouden dag en een gouden ervaring."
Dartie Lefering

"Het was een shift van schaamte naar puurheid. Ik hoef niks meer te veranderen aan mezelf. Dat badpak in de sauna heb ik niet meer nodig'

Valerie Nkale

Deze gouden lijf ervaring vindt plaats op vrijdag 5 juli 2024.
De locatie is Bussloo, een paradijsje in het hart van de natuur in Wilp, waar jij aan het einde van de dag, met een hart en lijf vol liefde, weer naar huis gaat.

Cheryl Williams


Samenkomen met een groep vrouwen in de natuur en met blote voeten in het gras en de zon op m'n huid, veel gelukkiger kan ik niet zijn. It's a powerful thing when woman come together and rise. Ik ben aangeraakt door liefde. Veiligheid, loslaten, en vertrouwen op liefde, met die intentie ben ik in jouw armen gestapt. Ik merkte dat ik gelijk heel emotioneel werd, ik voelde gewoon jouw liefde binnenstromen, it was a lot. Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld in een loving environment.Ik ben vaker naar bijeenkomsten met vrouwen geweest, daar was altijd wel iets van jaloezie en onderling vergelijken voelbaar. De energie was zo bijzonder, ik kan er nog niet de juiste woorden voor vinden. De tunnel of love doorlopen, je voelde gewoon aan alle kanten de love around you. Becoming one with love.


Monique van de Sande

" Het was mega empowering. Mensen vroegen aan mij "what happened"? Ik weet nu zo duidelijk wat mijn missie is. Ik voel het in elke vezel van mijn lijf.

Ik meldde me aan voor het retreat van Jacqueline omdat ik een diep verlangen voelde naar meer vrijheid. Sinds het retreat durf ik veel meer. Ik ben in een nieuwe versie van mezelf gestapt. Mijn next level versie. Ik maak krachtigere keuzes, ook met mijn business. Deze maand heb ik voor het eerst een 10K maand gedraaid.


Vandaag slechts: €555,- ipv €1111 

Exclusief event

Wat is het programma?


De dag staat in het teken van zelfliefde, in het omarmen van jouw lijf  in een veilige, oordeelloze space waarin je de gedragenheid ervaart van een groep liefdevolle, gelijkgestemde vrouwen.

Een aantal rituelen maken deel uit van de dag.


Als je aankomt, word je warm verwelkomd met een welgemeende knuffel ( als je die wil ontvangen). Niets moet, alles mag. Jij mag helemaal jezelf zijn en aangeven waar jouw grenzen liggen. Je hoeft niks te bewijzen.

Da dag begint met een sharing circle, waarin je wordt uitgenodigd om te delen hoe je je voelt en wat je denkt. Alles mag er zijn.

Daarna is er ruimte om te landen in jouw lijf, met een korte meditatie, of door te dansen.

Dan volgt een zelfliefde ritueel met cacao. Je mag de cacao die je gaat drinken een intentie meegeven die je ruimte wil geven. Het kan ook iets zijn dat je los wil laten op dat moment. Ook hiervoor gelden geen regels. Ik werk graag intuïtief en stem me af op wat zich aandient in het moment. Na het drinken van de cacao nodig ik je uit om je te verbinden met jouw hart en de liefde die je voelt van binnen. Je mag jezelf gaan aanraken met liefde en zachtheid en jouw lijf bedekken met gouden bodypaint. Wat je uittrekt of aanhoudt is helemaal aan jou. Je hoeft niet naakt en je mag het spannend vinden. Het wordt geen orgie. De gouden lijf ervaring staat in het teken van  zelfliefde, je mag jezelf aanraken en evt anderen, als je dat wil, zonder dat dat een seksuele lading heeft. In de energie gaat het om zachtheid, tederheid en over geven en ontvangen. Het ontmoeten van jezelf in de ontmoeting met de ander.

Er is muziek waarop je mag dansen als je dat wil. In stilte en rust genieten van de verwondering die je voelt voor jouw lijf mag ook.

Na afloop is er weer een sharing circle waarin je mag delen hoe het voor je was, wat je hebt ervaren, wat het je heeft gebracht.

Aan het einde van de dag ga je vervuld van liefde weer naar huis.


  • EXTRA BONUS; een fotoshoot van een van de beste empowerment fotografen van Nederland : Eline Bon. Zij legt jou vast op jouw allermooist en krachtigst en zorgt voor gouden herinneringen die je steeds weer opnieuw kunt herbeleven dankzij de prachtige foto's die zij van jou maakt


Er zijn maar 5 plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het was pure magie...

Vandaag slechts: €555,-

Exclusief event

Dit is niet voor iedereen, het is een exclusief event voor vrouwelijke ondernemers die verlangen naar meer vrijheid, zelfliefde en zachtheid.


Er zijn maar 5 plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij!


Dit is alles wat je krijgt:

  • Een met zelfliefde overgoten dag in de natuur met meerdere rituelen en gelijkgestemde vrouwen
  • Een gouden helende lijf ervaring met zelfliefde ritueel waarbij je jezelf en jouw lijf vol liefde, aandacht en zachtheid gaat aanraken en omarmen en met gouden bodypaint gaat versieren
  • Je verblijft op een locatie in het hart van de natuur waar de energie puur en krachtig is
  • EXTRA BONUS; een fotoshoot van een van de beste empowerment fotografen van Nederland : Eline Bon. Zij legt jou vast op jouw allermooist en krachtigst en zorgt voor gouden herinneringen die je steeds weer opnieuw kunt herbeleven dankzij de prachtige foto's die zij van jou maakt