Reviews

"Meer vrijheid en vertrouwen, ik durf meer mezelf te zijn"

Jacqueline heeft mij geïnspireerd tijdens de zelfliefde ceremonie. Ik heb net mijn hond uitgelaten in mijn badjas. Mijn hele systeem ging in de weerstand:" dit kan echt niet", "wat zullen ze zeggen/ denken".. oordeel, mening. Heel leuk, lekker toch gedaan. Sinds de zelfliefde ceremonie ervaar ik meer vrijheid in mezelf, ik heb meer vertrouwen, waardoor ik meer mezelf durf te zijn  

Cheryl

"Helend en openend"

Tijdens de sacred smeerceremonie word je liefdevol ontvangen door Jacqueline. Ze begeleid je vanuit haar hart met veel liefde en vreugde. De ceremonie voelde voor mij als een volledige overgave en opening naar mijn kern. Het was een helende ervaring voor me om bij haar en de groep sisters in zoveel acceptatie te mogen zijn. Het heeft veel losgemaakt in de dagen erna. Oude pijn en overtuigingen mochten aangeraakt worden in zelfcompassie en zelfliefde. Ik voel me dankbaar voor deze mooie ervaring en voor de ontmoeting met deze mooie vrouwen.

Stephanie

"Ruimte innemen en geven aan gevoelens"

Ik vond het een prettige sessie, fijn om in rust met elkaar in gesprek te zijn over waar je tegen aanloopt. De aanleiding om me aan te melden was de behoefte aan meer rust in mijn hoofd en de start van een proces. Ik kan heel erg in m’n hoofd zitten en niet goed bij m’n hart en lijf komen.

De  hart tot hart sessie heeft me doen inzien dat het ondanks hard werken in het verleden, soms best nog best moeizaam gaat intern. Ik mag zachtheid voor mezelf nog meer omarmen, meer ruimte innemen en ruimte geven aan wat er speelt.

Ik raad Jacqueline aan bij anderen. De rust van Jacqueline is prettig. Ze heeft kennis van zaken en geeft ruimte aan alles dat ontstaat.

Carolien

"Inspirerend en verhelderend"

Ik wilde graag meer naar m'n gevoel luisteren en voor mezelf kiezen zonder dat ik me daar schuldig over voel. Ik relativeerde alles weg. Dankzij de hart tot hart sessie weet ik nu wat mijn schuldgevoel veroorzaakte, dat ik meer ruimte voor mezelf mag creëren, hoe ik dat kan doen en weet ik dat ik meer stil mag staan bij wat ik voel als ik iets vervelends ervaar.

Jacqueline is heel rustig en laat mij nadenken over wat mij triggert. Ze stelt goede vragen waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten kom.

De sessie vond ik inspirerend en verhelderend.

Ik gun iedereen die vastloopt een sessie bij Jacqueline.

Ik raad haar aan omdat ze rust uitstraalt en mij het vertrouwen geeft dat het mij ook gaat lukken om voor mezelf te kiezen en lief te zijn voor mezelf.

Iris Roolvink

"Hart tot hart VIP sessie"

Jacqueline heeft me geraakt, ze voelt dingen goed aan. De VIP sessie vond ik goed, maar ook pittig. Het was een fijne, intieme setting.

Ik had me aangemeld omdat ik minder wilde piekeren en behoefte had aan meer rust in mijn hoofd en vertraagd leven (zonder oordeel;).

De VIP sessie heeft me doen inzien dat ik mezelf centraal mag stellen, dat ik lief mag zijn voor mezelf en gevoelens meer de ruimte mag geven. Ik raad Jacqueline aan bij anderen omdat ze een enthousiaste en warme persoonlijkheid heeft. Met haar kracht en haar intuïtie laat ze je zelf nadenken en inzicht krijgen in blokkades en patronen.

Corinne Beumer

"Meer energie, zelfkennis en vertrouwen in het maken van de goede keuzes"

Ik heb de ‘The Lab of Life training’ gevolgd bij Jacqueline. Het is leuk om met deze enthousiaste, inspirerende dame samen te werken aan meer balans en energie in mijn leven. De training heeft mij vooral geleerd (bewustwording) dat ik zelf veel invloed heb op mijn vitaliteit door onder andere het stellen van doelen. De training is een mooie kans om aan jezelf te werken. Met als resultaat meer energie, zelfkennis, en vertrouwen in het maken van de goede keuzes. Jacqueline heeft mij met veel warmte gesteund en gestuurd in dit proces. Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede balans in zijn leven de training en Jacqueline als trainer aanbevelen.

Corinne Beumer- Boerhof

"Meer rust en energie"

“Het coachingstraject van Jacqueline heeft me heel erg geholpen. Ik had veel last van vermoeidheid, angsten en onrust in mijn hoofd. Het gaat nu veel beter met me. Ik heb veel meer energie en geen last meer van angsten en onrust in mijn hoofd. Bedankt :)”  

Laura

"Ontspannen en genieten"

Afgelopen vrijdag mocht ik deelnemen aan een Topdag georganiseerd door Jacqueline, met als doel “ontspannen en genieten”. Ik dacht in eerste instantie, is dit wel iets voor mij? Normaal gesproken ben ik een behoorlijk bezig bijtje, die nooit stil kan zitten en zich moeilijk kan ontspannen. Het programma was zeer gevarieerd met o.a. Yoga, een wandeling door een prachtige omgeving, een heerlijke gezonde lunch, fijne gesprekken en het delen van ervaringen met elkaar. Ik heb hiervan geleerd dat het echt oké is om je zelf af en toe zo’n dagje te gunnen en drukte van de dag even achter je te laten! Al met al een Topdag!

Petra

"Ervaringsdeskundige"

Jacqueline heeft mij tijdens haar workshop Hartweg- methode geweldig op weg geholpen. Mooie nieuwe inzichten verkregen. De methode is effectief en goed toepasbaar.Het feit dat zij ervaringsdeskundige is vind ik erg belangrijk in mijn keuze voor een coach. Het is fijn geholpen te worden en je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die in hetzelfde schuitje heeft gezeten. Op naar een gezond en ontspannen 2019!

Berber

"Vertrouwen"

De voorbeelden die Jacqueline gaf tijdens haar workshop waren voor mij herkenbaar. Ik ben niet de enige die met een burnout thuis zit en het gaf me het vertrouwen dat ook ik hieruit ga komen. Het opsporen van energievreters en deze compenseren met de energiegevers ( ook al kosten deze ook energie, dan wel positieve energie) waar je voldoening uit haalt en welke je batterij weer opladen. De route die je doorloopt volgens de Hartweg-methode biedt houvast en helpt je op weg naar de nieuwe IK.

Debby

"Kei in analyseren"

Jacqueline heeft mij in persoonlijke gesprekken inzichten gegeven en concrete tips. Zij is een hele prettige gesprekspartner, is onbevooroordeeld, vraagt flink door en is een kei in het analyseren van situaties en het leggen van verbanden. Dat was voor mij nodig om stappen te kunnen zetten.

Floor

"Erkenning en herkenning"

Jacqueline kan mooi en puur vertellen vanuit eigen ervaring, door haar eigen ervaring kan ze de inzichten die ze heeft opgedaan ook realistisch omzetten naar haalbare doelen. Mooi voorbeeld wat mij bij is gebleven dat de verandering begint bij jezelf, dat je je verwachting van jezelf lager legt. En niet moet gaan invullen wat een ander daar van vindt, want uiteindelijk denkt een ander niet zoveel, maar is het de gedachte over jezelf die je zelf invult . Bedankt Jacqueline voor je eigen openheid en kwetsbaarheid, daardoor kan een ander (ik wel in ieder geval ) zich ook open stellen en kwetsbaar zijn, maar ook de erkenning / herkenning is fijn."

Kim

"Aanrader"

De workshop met Jacqueline kan ik iedereen aanraden. De methode die zij gebruikt, heeft mij meer inzicht gegeven in de stappen die ik kan zetten om op een goede manier met mijn burn-out om te gaan en op een goede manier te herstellen. Doordat ik nu ook letterlijk woorden heb voor de verschillende fasen van een burn-out, ben ik me veel sneller bewust van waar ik op dat moment behoefte aan heb. Jacqueline is een ontzettend warm persoon waarbij ik me gelijk op mijn gemak voel. Ze deelt veel van haar eigen ervaringen tijdens de workshop. Heel fijn de herkenning en daarmee ook de erkenning dat het allemaal bij een burn-out hoort. Hierdoor besefte ik dat ik alleen de weg naar mijn hart kan vinden als ik mijn burn-out erken en ruimte geef aan wat ik werkelijk nodig heb. Ik heb veel tips gekregen hoe ik het beste kan omgaan met mijn burn-out. Ik ben ze gaan toepassen en ervaar nu al hoe waardevol ze zijn en dat het me meer rust geeft. Door mee te doen aan de workshop kon ik weer verder. Ik kon het weer op een rijtje zetten en het heeft me echt rust gebracht. En ben ik een stukje dichterbij het leven uit mijn hart.  

Linda

"Dankjewel"

Toen ik Jacqueline voor het eerst sprak ging het niet goed met me. Ik was zo druk en voelde me steeds vaker vermoeid. Ik wilde het graag anders maar wist niet goed hoe. Ik ben zo blij dat het nu weer beter met me gaat. Jacqueline heeft mij met een paar gesprekken echt geholpen. --

Sandra

Laat ook een review achter

Naam:

Email:

Bericht: