Bedankt, maar wacht nog heel even

 Jouw aanvraag voor mijn gratis audio is gelukt. Binnen een paar minuten ontvang je de audio in jouw mailbox. Hoe zou je het vinden om niet alleen rust te ervaren en dankbaarheid te voelen voor jouw lichaam, maar ook mijn 7 lifechanging tips te ontvangen waarmee je gaat stralen van trots op jouw lijf? Deze online training is het mooiste zelfliefde kado dat je jezelf kunt geven,  tijdelijk krijg je 50 % korting!
Foto liefdevol perspectief

Laat jouw ogen stralen van trots als je in de spiegel kijkt

Neem afscheid van onzekerheid en schaamte voor jouw lijf zonder iets te veranderen

Bevrijding

Jij hoeft niet meer te voldoen aan het perfecte plaatje. Ervaar hoe je moeiteloos kunt ondernemen vanuit zelfvertrouwen.

foto vertrouwen/ kracht

Vertrouwen

Vaarwel onzekerheid en schaamte. Jij hoeft niks meer te veranderen aan jouw lijf. Jij straalt van binnenuit. Jij durft zichtbaar te zijn op jouw unieke manier.

foto rust/ balans

Rust

Vaarwel onrust. Jij hoeft niet meer bang te zijn voor wat een ander vindt.Jarenlang ben ik onzeker geweest over mijn lijf. Ik was heel hard en streng voor mezelf. Als ik niet genoeg discipline had, zou ik aankomen en dan vond ik mezelf niet mooi. Ik was altijd bang om aan te komen. Elke week stond ik op de weegschaal om te zien of m'n gewicht nog acceptabel was. Sporten moest minimaal 3 x per week. Ook had ik allerlei regels over eten om controle te houden over m'n gewicht. Als de zomer er aan kwam moest ik maandenlang sit-ups doen, m'n buik moest strak en plat genoeg zijn, anders durfde ik me niet te vertonen in m'n bikini.


Het is zo'n verademing dat ik m'n lichaam nu accepteer zoals het is. Ik hoef het niet meer te veranderen, het geeft zoveel rust en vrijheid! De kritische stemmetjes in mijn hoofd zijn veranderd in liefdevolle woorden en gedachtes. Ik voel me heel dankbaar en blij met mijn lijf zoals het is. Het heeft mijn leven zoveel rust, mildheid en verlichting gebracht, dat gun ik iedere vrouw met heel mijn hart. Ook het ondernemen gaat me veel makkelijker af. Ik durf het veel meer te doen op mijn manier, zonder te moeten voldoen aan regels van anderen. Ik ben zichtbaar op mijn autenthieke manier. Dit gun ik jou ook!. Om deze reden heb ik met veel liefde heb ik deze een online training gecreëerd met 7 life-changing tips.

7 life changing tips

voor een positief  en liefdevol lichaamsbeeld

Foto liefdevol perspectief

43

Jaar levenservaring

Gecertificeerd

Vitaliteitstrainer

2

zwangerschappen doorleefd

Corinne Beumer

 Jacqueline heeft me doen inzien dat ik mezelf centraal mag stellen, dat ik lief mag zijn voor mezelf en gevoelens meer de ruimte mag geven. Ik raad Jacqueline aan bij anderen omdat ze een enthousiaste en warme persoonlijkheid heeft. Met haar kracht en haar intuïtie laat ze je zelf nadenken en inzicht krijgen in blokkades en patronen.

Carolien

 

 

Ik voel en ervaar na de sessie met Jacqueline dat ik meer zachtheid voor mezelf mag omarmen, meer ruimte mag innemen en ruimte mag geven aan wat er speelt.

Ik raad haar aan bij anderen. Haar rust is heel prettig. Ze heeft kennis van zaken en geeft ruimte aan alles dat ontstaat.
VOORDELEN VAN DE ONLINE TRAINING

  • Je voelt je vrij om jezelf te zijn en te laten zien
  • Je ervaart rust in jouw hoofd, geen kritische stemmetjes meer die je vertellen dat je niet mooi genoeg bent
  • Je voelt je niet meer onzeker over welke kleding je aan moet trekken, jij hoeft niks meer te verbergen
  • Je kunt de controle en de strijd met jouw negatieve gedachten, loslaten
  • Je ervaart rust, je bent niet langer bang voor wat een ander van jou vindt
  • Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost, je voelt je stevig en krachtig
  • Je voelt je bevrijd, vaarwel hardheid, honger lijden en dwangmatig sporten 
  • Jij bent niet meer afhankelijk van "likes" op jouw post, het maakt jou niet meer uit wat een ander vindt. Jij staat voor jouw boodschap.
  • Je accepteert jouw lichaam zoals het is, je hoeft er niks meer aan te veranderen
  • Verwelkom mildheid, zachtheid en liefde in jouw leven


foto rust/ balans
€88,--
€ 44,-

Een online training met 7 life changing tips om trots te zijn op jouw lichaam.

40 dagen toegang, bekijk de video's en luister de audio's in jouw eigen tijd, op jouw eigen tempo.

Tijdelijk 50% korting.

Lijd niet langer door de kritische stemmetjes in jouw hoofd.

Ervaar de bevrijding en verwelkom innerlijke rust, zachtheid en vertrouwen. 

Gun jezelf deze heartful online training, tijdelijk voor maar €44,-

Bestel nuNiet goed, geld terug garantie
Niet-goed, geld terug garantie